Bemutatkozás

Szeretettel várjuk Önt a Buda Panzióban a főváros egyik legszebb pontján. Panziónk a budai dombok között fekszik a Budai Vár és a Lánchíd szomszédságában.

Panziónk földrajzi elhelyezkedése kiváló: gépkocsival a Balaton felől Budapestre vezető M7-es, vagy a Bécs felől Budapstre vezető M1-es sztrádán haladva könnyűszerrel megközelíthető, de a főváros tömegközlekedési eszközeinek igénybevételével is nagyon egyszerű.

Repülőgéppel érkező vendégeink számára úgy érkezéskor, mint induláskor ingyenes transzfert biztosítunk, amennyiben erre igényt tartanak.
A panzió zárt parkolójának használata szállüvendégeink számára ingyenes.

Amennyiben Ön:

  • pihenésre, csendre vágyik,
  • kirándulni szeretne a budai dombvidék csodálatos természetvédelmi területén,
  • az ezerarcú Budapest történelmi, kultúrális látnivalóit szeretné megcsodálni,
  • a főváros pezsgő éjszakai életére kíváncsi

akkor panziónk az ideális választás az Ön számára!

Panziónk a főváros egyik csendes kerületében, zöldövezeti környezetben található, ugyanakkor úgy a városközpont, mint a legszebb kirándulóhelyek egyszerű megközelíthetőségének köszönhetően  kiváló szálláshely mindenki számára: azoknak, akik a kikapcsolódás aktív formáját választják, de azoknak is akik csupán pihenni kívánnak.

Szobáink TV-vel, telefonnal és internet csatlakozási lehetőséggel ellátottak.
A panzió kertjében kellemes, langyos estéken lehetőség van ínycsiklandozó grill ételek elkészítésére (vendégeink rendelkezésére barbecue felszerelés áll).

Legyen a vendégünk, mi családtagként fogadjuk!

Click for Budapest, Hungary Forecast
.: keresés :.
Buda Villa Pansio